Ons bedrijf

Regina lampenkappen behoort met inmiddels meer dan 50 jaar expertise op het gebied van productie en restauratie van lampenkappen tot een van de oudste authentieke lampenkappenateliers van Nederland. Ons atelier met showroom is gevestigd in de boerderij aan het plein “de Brink” te Castricum en dient al jaren als de vertrouwde basis van waar wij onze klanten in Nederland, België, Duitsland en ver daarbuiten voorzien van unieke hand gemaakte lampenkappen.

Klassieke tot moderne lampenkappen

De lampenkappen die wij onze klanten aanbieden kunnen variëren van groot to tot klein en van klassiek tot modern. Ons doel blijft echter altijd het zelfde, het vervaardigen van een hoogwaardig product waar de nadruk ligt op kwaliteit, uitstraling en functionaliteit.

Regina B.V. Handmade Quality

Al onze lampenkappen worden handmatig geproduceerd met speciale lampenkap stoffen uit binnen en buitenland. Onze klanten vinden in onze lampenkappen het authentieke vakmanschap terug wat in machinale productie vaak verloren gaat. Juist de extra zorg voor details, passie voor het afleveren van kwaliteit en meedenken in oplossingen om de klant te voorzien van een uniek product dat geheel aan de wensen en ideeën voldoet, onderscheidt onze producten en is terug te zien in onze hand gemaakte lampenkappen .
Producent voor groothandels & ontwerpers in binnen en buitenland

Naast onze expertise in het produceren van unieke lampenkappen heeft Regina lampenkappen B.V. zich door de jaren heen bewezen als betrouwbare partner voor groothandels in binnen en buitenland op het gebied van hand gemaakte series lampenkappen. Onze lampenkappen zijn over de hele wereld terug te vinden in bedrijfspanden, horecagelegenheden en als eye-catchers op grote beurzen.. Voor groothandels, interieurzaken en ontwerpers bieden wij private labels aan welke volgens eigen ontwerp vervaardigt worden.

Bel of e-mail ons!

0251-651293
info@regina-lampenkappen.nl

+ 50 jaar ervaring

in het produceren en restaureren van grote lampenkappen