De Winkel

Onze winkel

Om een deel van onze unieke producten te laten zien en voor een advies op maat heten wij u graag van harte welkom in onze showroom gevestigd in de boerderij aan het plein “de Brink” te Castricum waar wij onze lampenkappen produceren en verkopen.

Outlet

In de showroom staan diverse lampenkappen welke afgeprijsd zijn. Deze outlet lampenkappen zijn afkomstig van restant partijen of overproductie en kunnen tegen extra lage prijzen gekocht worden. Tevens kunt u hier kiezen uit afgeprijsde lampvoeten voor tafellampen en staande lampen voor in huis.

Franjes, gallons en stoffen

In de winkel staan vele soorten franjes en gallons om uw lampenkappen mee aan te kleden. Onze franjes en gallons zijn verkrijgbaar van 1 cm tot 20 cm lengte en in vele kleuren en designs. Ook kunt u kiezen uit een ruim assortiment lampenkap stoffen uit het binnen en buitenland met speciale kleur combinaties en ontwerpen.

Particulier

Wij verkopen lampenkappen en lampvoeten aan particulieren in onze showroom en bieden de mogelijkheid om onze projecten en mogelijkheden te bekijken via onze website. Als u het contact formulier invult kunt u eenvoudig een prijsaanvraag naar ons versturen. Door een foto of afbeelding van uw lampenkap bij het contact formulier te voegen kunnen wij makkelijk en snel een offerte opstellen en u toesturen.

Zaterdag geopend

Onze showroom is ook zaterdag geopend en is gelegen op het plein “de Brink” in Castricum tegenover supermarkt Deen. Het plein de Brink biedt u voldoende parkeergelegenheid om ons te bezoeken. Wanneer u met de trein reist kunt u uitstappen op station Castricum, daarna is het nog 10 minuten wandelen vanaf het station naar onze showroom aan de Hoogevoort 4. In onze showroom kunt u contant en per pin betalen.