Grote lampenkappen laten ontwerpen of produceren

Grote lampenkappen, hét specialisme van Regina lampenkappen.

Wij ontwikkelen en produceren die grote lampenkappen die onder andere opgehangen worden tijdens beurzen, in sportscholen, in horecagelegenheden en in winkelfilialen. Onze service kenmerkt zich door een snelle levertijd en een kwalitatief hoogwaardig product. De lampenkappen kunnen in vele maten worden vervaardigd. Wij produceren ze zowel in grote, als in kleine series.

Diverse opdrachtgevers

Regina ontwikkelt grote lampenkappen voor verschillende opdrachtgevers. Ook installateurs, ontwerpers en architecten weten ons te vinden. Wij zijn in staat de grote lampenkappen op maat maken, geheel naar wens van de opdrachtgever. Bovendien leveren we altijd op tijd. We maken duidelijke afspraken en produceren de grote lampenkappen precies zoals van ons wordt gevraagd. Uiteraard wel met betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd.

Vele mogelijkheden

Lampenkappen laten produceren bij Regina lampenkappen biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen wij de kappen voorzien van een print in elke gewenste uitvoering. Uw lampenkappen veranderen hierdoor in echte eyecatchers en laten zien waar u voor staat. Het is mogelijk lampenkappen tot wel 2 meter doorsnee te laten printen. Naast een print kunnen wij lampenkappen ook voorzien van een licht doorlatende bodem. Deze is leverbaar in meerdere kleuren, zoals een licht doorlatende aluminium kleur of een uitvoering in melkglasfolie. De bodem zorgt ervoor dat de eigenlijke lamp niet zichtbaar is, maar het licht wel zijn weg vindt naar buiten. Een bijzonder stijlvolle afwerking. LED verlichting wordt steeds gangbaarder. Bij Regina lampenkappen bieden we daarom ook grote lampenkappen aan die LED verlichting armaturen passen. Speciaal voor u gemaakt, geheel naar wens. Er zijn nog vele ander mogelijkheden, alleen dit zijn er teveel om zo op te noemen. Staat uw wens er niet tussen, neem contact met ons op!

Grote lampenkappen bestellen

Wilt u zelf grote lampenkappen op maat laten maken? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor kleinere lampenkappen ben je bij ons op het juiste adres! Bel of mail:

0251-651293
info@regina-lampenkappen.nl

Offerte?

Veelgestelde vragen over grote lampenkappen

Bij Regina Lampenkappen combineren we snelheid met kwaliteit. Onze snelle levertijden en hoogwaardige producten hebben ons een betrouwbare naam gegeven in de industrie, met een specialiteit in grote lampenkappen die voldoen aan al je wensen.

Onze grote lampenkappen zijn ideaal voor uiteenlopende omgevingen zoals beurzen, sportscholen, horecagelegenheden en winkelfilialen. Ze voegen een stijlvol element toe aan elke ruimte.

We kunnen lampenkappen op maat maken met een doorsnede tot wel 2 meter, waardoor ze echte eyecatchers worden in elke ruimte.

Naast grootte, kunnen we je lampenkappen personaliseren met diverse prints en kleuren, evenals lichtdoorlatende bodems in verschillende kleuren en materialen, zodat je een product krijgt dat echt uniek en op maat gemaakt is voor jouw ruimte.

Ja, we bieden lichtdoorlatende bodems in verschillende kleuren, inclusief aluminium en melkglasfolie, die de lamp zelf verbergen terwijl ze nog steeds licht doorlaten voor een stijlvolle en functionele verlichtingsoplossing.

Absoluut, we kunnen grote lampenkappen creëren die perfect passen bij LED-verlichtingsarmaturen, zodat je kunt genieten van moderne, energie-efficiënte verlichtingsoplossingen zonder in te boeten aan stijl.

Ja, we werken regelmatig samen met een verscheidenheid aan professionals, inclusief installateurs, ontwerpers en architecten, om lampenkappen te creëren die perfect aansluiten bij hun projecten en visies.

Ja, we zijn uitgerust om zowel grote als kleine series grote lampenkappen te produceren, zodat we aan de behoeften van een breed scala aan klanten kunnen voldoen.

Het bestellen van grote lampenkappen op maat is eenvoudig: neem contact met ons op via telefoon of e-mail om je wensen te bespreken en we zullen samenwerken om je visie tot leven te brengen. Je kunt ook online een offerte aanvragen

Als je speciale wensen of ideeën hebt die niet worden genoemd op onze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om al je vragen te beantwoorden en samen te werken om de perfecte oplossing te vinden voor je verlichtingsbehoeften.