Lampenkappen bekleden

Zelf lampenkappen bekleden

Zelf een lampenkap bekleden is helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen gaan zelf aan de slag en maken op deze manier een originele en unieke lamp. Oude schemerlampen of hanglampen krijgen hierdoor een tweede leven, nieuwe lampen worden geheel naar wens ontworpen. De een begint met niets, de ander is blij met een bestaand frame als basis.

Aan de slag

Het bekleden van een lamp is zo complex als u het zelf maakt. Moeilijk hoeft het zeker niet te zijn. Begint u met een oude lampenkap, dan kunt u de bestaande bekleding verwijderen en het frame van de lampenkap zelf bekleden met een nieuwe stof of ander materiaal. Natuurlijk is het ook mogelijk de bestaande lampenkap te behouden en deze te beplakken met stof, wol, kleedjes of versiersels. Het zelf bekleden van een lamp is zo best eenvoudig. Maakt u een eigen frame, dan zal het maken en bekleden van de lamp wat meer tijd kosten. U bent dan wel verzekerd van een volledig origineel ontwerp!

Regina Lampenkappen

Zelf een lampenkap bekleden: de hulp van een deskundige

Wilt u zelf een lampenkap bekleden, maar bent u niet in staat zelf het frame te maken? Bij Regina lampenkappen vervaardigen we graag een frame naar wens voor u. Wij kunnen ook een complete lamp op maat voor u maken. We zullen de lampenkap dan bekleden met de stof die u wilt, op de manier die u wilt. Meer weten? Neem dan even contact met ons op of kom langs in de showroom in Castricum.