Stoffen lampenkappen

Prachtige stoffen lampenkappen

Lampenkappen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Het merendeel bestaat uit stoffen lampenkappen. Deze kunnen zowel op een voet, aan de muur of als hanglamp geplaatst worden. Bij Regina lampenkappen maken we de mooiste en meest originele stoffen lampenkappen voor u of uw organisatie. U vindt onze lampenkappen onder andere in winkels en zorginstellingen, maar ook in horecagelegenheden en sportscholen. De lampen worden geheel naar wens uitgevoerd, exact zo als u voor ogen heeft.

Dat ziet er goed uit

Een lampenkap van Regina herkent u direct aan de kwaliteit en het oog voor details. Al onze lampenkappen worden handmatig geproduceerd met speciale stoffen die voldoen aan hoogwaardige eisen. Wilt een moderne hanglamp van grootformaat om in uw organisatie op te hangen of juist een kleine lamp met een stoffen lampenkap net als oma vroeger had? Wij maken uw dromen waar. Regina lampenkappen levert producten die geheel aan uw wensen en ideeën voldoen. Uiteraard van de allerhoogste kwaliteit.

Stoffen lampenkappen met print

De lampenkappen die Regina voor u vervaardigd, kunnen worden voorzien van een logo of andere afbeelding. Ze worden eerst bedrukt, voordat ze op een frame worden bevestigd. Wilt u weten hoe snel we uw stoffen lampenkappen kunnen produceren? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar.