Schitterende grote hanglampen

Schitterende grote hanglampen

Grote hanglampen laten maken? Regina lampenkappen is een expert op het gebied van hanglampen. Al vele jaren maken wij de mooiste lampenkappen voor grote hanglampen in onder andere sportscholen, winkels, zorginstellingen en horecagelegenheden. De lampen kunnen geheel naar wens worden uitgevoerd in elke maat of kleur.

Ons eigen lampenkapatelier

Bij Regina lampenkappen ontvangt u nog echt vakwerk. Onze grote hanglampen zijn van absolute kwaliteit en voldoen aan hoogwaardige eisen. De lampen kunnen in vele maten worden vervaardigd en worden snel geleverd. Wij werken onder meer voor installateurs, ontwerpers en architecten, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. De hanglampen kunnen indien gewenst voorzien worden van een print, van LED verlichting of van een bodem. De bodems laten wel het licht door, maar zorgen ervoor dat de lamp niet te zien is. Lees hier meer over onze eigen lampenkappen atelier.

Grote hanglampen naar eigen ontwerp

Heeft u een idee voor hanglampen en wilt u uw ontwerp door ons laten uitvoeren? Neem dan contact op of stuur ons uw ontwerp via het contactformulier op onze contactpagina. Heeft u geen ontwerp, maar heeft u wel interesse in een of meerdere grote hanglampen? Neem ook dan contact met ons op, wij voorzien u graag van deskundig advies.

Voorbeeld van een grote hanglamp die wij hebben gemaakt voor een klant.
Bekijk hier ook een filmpje van hanglampen met LED verlichting. Ontworpen door Jan Moet, gemaakt door Regina lampenkappen.