Stof voor lampenkappen

Stof voor lampenkappen: prachtig om te zien

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wie stof zoekt voor een lampenkap heeft volop keuzemogelijkheden. Er is altijd een stof die bij u en uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar een effen stof voor een grote lampenkap, een bedrukte stof voor een kleine lamp of een felgekleurde stof voor een echte eyecatcher.

Dat past precies

Wanneer u zelf een lampenkap gaat bekleden, denk dan goed na welke stof u voor uw lampenkap wilt gaan gebruiken. Met de juiste stof creëert u de sfeer die u wenst. Wilt u een wat moderne en strakke sfeer? Dan doen effen stoffen het vaak goed. Gaat u voor klassiek, dan zijn bedrukte stoffen voor uw lampenkappen ook zeker een goed idee. U kunt ze eventueel combineren met franjes of mooie kapranden. Stoffen lampenkappen hebben als voordeel dat ze precies voldoende licht geven zonder dat u verblind wordt door het licht. Hierdoor kan de lamp in vele ruimtes worden gebruikt.

Ovale lampenkap

Ruime keus in stoffen voor lampenkappen

Wilt u uw lampenkappen bekleden met stof, maar weet u niet waar te beginnen? Bij Regina lampenkappen nemen we u graag alle zorg uit handen. Wij hebben in de winkel vele soorten franjes en gallons staan om uw lampenkappen mee aan te kleden. Ook kunt u kiezen uit een ruim assortiment stoffen voor lampenkappen uit binnen- en buitenland. Deze stoffen kennen speciale kleurcombinaties en ontwerpen. Desgewenst ontwerpen we een frame en voeren we het bekleden ook voor u uit. Kijk maar eens bij lampenkap op maat gemaakt. Hier laten we verschillende lampenkappen zien!