Lampenkap laten repareren

Heeft u een of meer oude lampenkappen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken?

Heeft u een of meer oude lampenkappen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Na een lampenkap restauratie door Regina lampenkappen zien oude lampen er weer als nieuw uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en klassieke lampenkappen, maar ook met kleinere lampenkappen kunt u bij ons terecht.

Vakkundige restauratie

Het repareren van lampenkappen voeren wij zowel met uw eigen stof als met onze stoffen uit. We beschikken in onze showroom in Castricum over een uitgebreid aanbod stoffen: van organza, rib en chintz, tot satijn, linnen en shantoeng. Er is van alles mogelijk. De restauratie wordt met de hand uitgevoerd door vakmensen die beschikken over vele jaren ervaring. Het repareren van lampenkappen gebeurt meestal met een plakkap of een plooikap als resultaat.

Een plakkap is een model met een gladde stof met aan de binnenkant folie. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende folies met meerdere kleuren aan de binnenkant van de lampenkap. Zo kunt u een witte folie kiezen, maar ook een lak kleur of een doorzichtige folie, ook wel transparante folie genoemd.

Een plooikap is een genaaide lampenkap waarbij een losse stof wordt gebruikt zonder folie aan de binnenkant. Hierdoor kunnen er plooien worden aangebracht tijdens het vervaardigen van de lampenkap.

Lampenkap snel en voordelig laten repareren

Bij Regina lampenkappen ontvangt u altijd kwaliteit en leveren we snel resultaat. Ook het repareren van lampenkappen voeren we vlot voor u uit. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Voor het repareren van uw lampenkappen kunt u ook langskomen in de winkel in Castricum.

Bel of e-mail ons!

0251-651293
info@regina-lampenkappen.nl