Lampenkap frame maken

Zelf een lampenkap frame maken

U wilt zelf een lampenkap maken? Dan is het frame van de lampenkap de basis. Op het frame worden namelijk de materialen bevestigd waarvan de kap gemaakt wordt. Waar u het frame van maakt, bepaalt u zelf. Dat is het mooie van zelf een lampenkap maken. De keus is aan u. Het ontwerp is van u!

Aan de slag

Zorg voordat u begint met een lampenkap frame maken dat de benodigde materialen voorhanden zijn. Kies voor kwalitatief goede materialen waardoor u lang van uw eigengemaakt lampenkap kunt genieten. Hoe moeilijk het is om een lampenkap frame te maken, hangt af van de complexiteit van het ontwerp. Uiteraard speelt het ook een rol hoe handig u zelf bent. Lukt u het niet om zelf een lampenkap frame te maken? Dan helpen we u bij Regina graag verder. Wij hebben een groot aanbod frames op voorraad liggen die u direct kunt afnemen. We zijn ook in staat om vele soorten stalen frames te produceren in verschillende afmetingen. Hieronder een aantal voorbeelden van ons aanbod in lampenkap frames.

Lampenkap frames door de vakman laten maken

Zelf een lampenkap frame maken, is een mooie uitdaging. Geeft u het maken van het frame liever uit handen, zodat u alleen kap zelf hoeft te bekleden? Bij Regina maken we lampenkap frames in verschillende diktes, vormen, groottes en uitvoeringen. Wij bieden ruime keus in lampenkap frames voor staande lampen en hanglampen. Liever een lampenkap op maat laten maken geheel naar eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op.