Lampenkappen op maat

Lampenkappen op maat

Al meer dan 50 jaar is Regina lampenkappen de specialist in het produceren van lampenkappen op maat. Wij produceren, volgens de aangegeven wensen, moderne en klassieke lampenkappen op maat. Wij leveren unieke, handgemaakte lampenkappen op maat, aan zowel particulieren als voor de zakelijke markt. De lampen voor de woning van Martien Meiland (Bekend van Chateau Meiland) zijn ook door ons gemaakt. Bekijk hier het fragment! Bekijk hier het fragment!

Voor iedereen een lampenkap op maat

Onze lampenkappen op maat zijn terug te vinden in winkels en beurzen, maar ook in sportscholen en horecagelegenheden. Wij voorzien allerlei verschillende soorten klanten van een lampenkap op maat. Deze kan naar wens bedrukt worden met een logo of andere afbeelding en voorzien worden van LED verlichting. Hierdoor wordt de lamp een echte blikvanger. Wanneer u ons uw wensen en ideeën doorgeeft, gaan wij voor u aan de slag.

De lampenkappen die we bedrukken worden na het printen voorzien van een frame op maat. Vele afmetingen zijn mogelijk. Keus in stoffen en materialen is er voldoende. De bedrukte lampenkappen kunnen op maat geproduceerd worden in grote en in kleine series.

Alleen het allerbeste

Bij Regina beschikken we over vakmanschap. Wie ervoor kiest ons een lampenkap te laten maken is verzekerd van absolute kwaliteit. De lampenkappen kunnen worden uitgevoerd in stof, kunststof of metaal en kunnen worden voorzien van een print. De print is goed zichtbaar wanneer de lamp aan is en geeft direct weer waar u voor staat. Speciaal voor horecagelegenheden ontwikkelden wij een lampenkap die afgenomen kan worden met een vochtige doek. Schoonhouden is zo erg gemakkelijk.

Lampenkap laten maken of herstellen

U kunt bij ons lampenkappen laten maken in vele uitvoeringen. Maatwerk is mogelijk in grote en kleine series. Regina lampenkappen is hét adres voor grote, stoffen en bedrukte lampenkappen. Bij ons kunt u een lampenkap laten maken die geheel voldoet aan uw wensen. Dat kan variëren in grootte en in uitvoering. Diverse bedrijven en particulieren hebben ons al weten te vinden en ons hun lampenkappen laten maken. Ook voor het herstellen van lampenkappen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat we nog meer voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Zelf een lampenkap op maat laten maken

In onze showroom in Castricum vindt u diverse lampenkappen die op maat zijn gemaakt in combinatie met eigen stoffen en afwerkingen. Bent u op zoek naar een grote lampenkap op maat voor uw eigen inrichting of installatie project? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Veelgestelde vragen over lampenkappen op maat

Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van op maat gemaakte lampenkappen, garanderen we vakmanschap en absolute kwaliteit in elk product. We zijn een vertrouwd adres voor zowel particulieren als bedrijven en hebben zelfs samengewerkt met bekende mensen zoals Martien Meiland.

Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke stijl, wij kunnen een breed scala aan lampenkappen op maat realiseren. Dit omvat opties in verschillende materialen zoals stof, kunststof en metaal, en zelfs lampenkappen die kunnen worden bedrukt met een logo of andere persoonlijke afbeelding.

Ja, we kunnen je lampenkap op maat voorzien van LED-verlichting, waardoor het niet alleen een lichtbron wordt, maar ook een echte blikvanger in elke ruimte.

Je bent van harte welkom in onze showroom in Castricum, waar we verschillende voorbeelden van op maat gemaakte lampenkappen tentoonstellen, met een scala aan stoffen en afwerkingen.

Absoluut! We hebben speciale lampenkappen ontwikkeld die eenvoudig schoon te maken zijn met een vochtige doek, perfect voor horecagelegenheden waar duurzaamheid en onderhoud centraal staan.

Zeker, naast het vervaardigen van nieuwe lampenkappen op maat, bieden we ook diensten aan voor het herstellen van bestaande lampenkappen, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Bij Regina Lampenkappen kun je terecht voor lampenkappen in diverse afmetingen, of je nu op zoek bent naar een kleinere lampenkap of een groot statement-stuk. Wij kunnen aan vrijwel elke maatbehoefte voldoen.

Ja, we kunnen je lampenkap bedrukken met een door jou gekozen ontwerp of logo, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt en een weerspiegeling wordt van jouw stijl of merk.

Ja, bij Regina Lampenkappen kun je terecht voor grote series lampenkappen op maat, perfect voor projectinrichtingen, hotels of andere zakelijke behoeften. Of het nu gaat om een grote of kleine serie, we staan klaar om lampenkappen te produceren die geheel aan jouw wensen en eisen voldoen.

Om een lampenkap op maat te bestellen, kun je jouw wensen en ideeën aan ons doorgeven. Dit kan per telefoon of per mail. Je vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Je kunt ook online een offerte aanvragen. We gaan dan voor je aan de slag om een lampenkap te creëren die perfect aansluit bij jouw visie.

Een lampenkap op maat biedt u verschillende voordelen. Ten eerste kunt u de perfecte afmetingen kiezen die passen bij uw lamp en uw interieur. Daarnaast kunt u het materiaal, de kleur en het ontwerp volledig aanpassen aan uw wensen, waardoor u een uniek en gepersonaliseerd stuk krijgt dat perfect past bij uw stijl.

Bij Regina Lampenkappen gebruiken we een breed scala aan materialen voor onze lampenkappen op maat, waaronder stoffen zoals katoen, linnen, zijde en polyester. We bieden ook keuzes in materialen zoals metaal en kunststof voor de frames van de lampenkappen.

Wij staan open voor het gebruik van door u aangeleverde stoffen voor lampenkappen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanleveren van uw eigen stof.

De productietijd van een lampenkap op maat kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en onze huidige werklast. We streven ernaar om u een nauwkeurige schatting te geven van de productietijd zodra we alle details van uw bestelling hebben ontvangen.

Ja, ons team van ervaren professionals staat klaar om advies te geven over het ontwerp van lampenkappen op maat. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste stof, het ontwerpen van het perfecte formaat en het selecteren van een ontwerp dat past bij uw smaak en interieur.

We kunnen lampenkappen op maat maken voor verschillende soorten lampen, waaronder hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Ongeacht het type lamp streven we ernaar om een perfect passende lampenkap te leveren die voldoet aan uw wensen.