Lampenkappen
op maat gemaakt

Al meer dan 50 jaar is Regina lampenkappen de specialist in het produceren van lampenkappen op maat. Wij produceren, volgens de aangegeven wensen, moderne en klassieke lampenkappen op maat. Wij leveren zowel aan particulieren, als aan ontwerpers unieke handgemaakte lampenkappen op maat. De lampen voor de woning van Martien Meiland (Bekend van Chateau Meiland) zijn ook door ons gemaakt. Bekijk hier het fragment!

Voor iedereen

Onze lampenkappen op maat zijn terug te vinden in winkels en beurzen, maar ook in sportscholen en horecagelegenheden. Iedereen voorzien we van een lampenkap op maat. Deze kan naar wens bedrukt worden met een logo of andere afbeelding en voorzien worden van LED verlichting. Hierdoor wordt de lamp een echte blikvanger. Wanneer u ons uw wensen en ideeën doorgeeft, gaan wij voor u aan de slag.

De lampenkappen die we bedrukken worden na het printen voorzien van een frame op maat. Vele afmetingen zijn mogelijk. Keus in stoffen en materialen is er voldoende. De bedrukte lampenkappen kunnen op maat geproduceerd worden in grote en in kleine series.

Alleen het allerbeste

Bij Regina beschikken we over vakmanschap. Wie ervoor kiest ons een lampenkap te laten maken is verzekerd van absolute kwaliteit. De lampenkappen kunnen worden uitgevoerd in stof, kunststof of metaal en kunnen worden voorzien van een print. De print is goed zichtbaar wanneer de lamp aan is en geeft direct weer waar u voor staat. Speciaal voor horecagelegenheden ontwikkelden wij een lampenkap die afgenomen kan worden met een vochtige doek. Schoonhouden is zo erg gemakkelijk.

Lampenkap laten maken of herstellen

U kunt bij ons lampenkappen laten maken in vele uitvoeringen. Maatwerk is mogelijk in grote en kleine series. Regina lampenkappen is hét adres voor grote, stoffen en bedrukte lampenkappen. Bij ons kunt u een lampenkap laten maken die geheel voldoet aan uw wensen. Dat kan variëren in grootte en in uitvoering. Diverse bedrijven en particulieren hebben ons al weten te vinden en ons hun lampenkappen laten maken.Ook het herstellen van lampenkappen is bij ons in goed handen. Bent u benieuwd wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Zelf een lampenkap op maat laten maken

In onze showroom in Castricum vindt u diverse lampenkappen die op maat zijn gemaakt in combinatie met eigen stoffen en afwerkingen. Bent u op zoek naar een grote lampenkap op maat voor uw eigen inrichting of installatie project? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

0251-651293
info@regina-lampenkappen.nl