Lampenkappen atelier

Schitterende lampenkappen uit ons eigen atelier

In Castricum vindt u het lampenkappen atelier van Regina lampenkappen. Hier vervaardigen wij al meer dan een halve eeuw de meest uiteenlopende lampenkappen. Groot en klein, enkel of series; wij draaien er onze hand niet voor om. In ons lampenkappen atelier worden alle kappen met de groots mogelijke zorg handmatig geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit blijven waarborgen.

Voor elke locatie de juiste lamp

Lampenkappen van Regina zijn onder andere terug te vinden op beurzen en in winkels, in horecagelegenheden en in sportscholen. De lampenkappen worden in ons atelier op maat en geheel naar wens gemaakt. U kiest zelf het materiaal, de uitvoering en de kleuren. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Wilt u uw lampen laten bedrukken met een logo of andere afbeelding? Dat kan. Wilt u lampenkappen die kunnen worden afgenomen met een vochtige doek? Ook die vervaardigen we in ons lampenkappen atelier. Wij kunnen eveneens aan de onderkant van de lampenkappen een bodem installeren waardoor de brandende lampen niet meer zichtbaar zijn maar, waarbij het licht nog wel doorschijnt.

Naast het op maat maken van lampenkappen kan je bij ons ook terecht voor antieke lampenkappen, grote hanglampen of stoffen lampenkappen (en nog veel meer keuze!).

Kom langs in het lampenkappen atelier

Ons lampenkappen atelier in Castricum bevindt zich in de boerderij aan het plein ‘de Brink’ in Castricum. Hier bevindt zich ook onze showroom waar u ideeën op kunt doen voor uw lampen naar wens. Kom gerust eens langs of neem contact op voor deskundig advies.

+ 50 jaar ervaring

in het produceren en restaureren van grote lampenkappen