Lampenkappen laten stofferen

Lampenkappen laten stofferen, geheel naar wens

Heeft u een oude lampenkap die u opnieuw wilt laten stofferen? Bij Regina lampenkappen beschikken we over meer dan 50 jaar aan ervaring. Wij kunnen de lampenkap precies zo voor u maken als u wilt. Of u nu kiest voor een plakkap of een plooikap, een grote hanglamp of een kleine klassieke lamp. Er is van alles mogelijk.

Precies zoals u wilt

Niet alleen bestaande lampenkappen kunnen we opnieuw voor u stofferen. Wij maken ook frames op maat die we vervolgens kunnen stofferen. U kiest zelf de stof, kleur en afwerking en of u er een print op wil of niet. Wat u ook kiest, u bent altijd verzekerd van kwaliteit en vakkundigheid. Iedere lampenkap wordt handmatig geproduceerd door ervaren vakmensen in ons eigen atelier. Wij staan bekend om onze snelle levertijd en leveren zowel in grote, als in kleine series. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor.

LED lampenkappen stofferen

LED lampen zien we steeds meer. Regina lampenkappen is in staat ook unieke lampenkappen te ontwerpen en vervaardigen die om LED armaturen passen. Lampenkappen om LED armaturen kunnen net als alle andere lampenkappen laten stofferen in de uitvoering die u wenst. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. U bent ook vrij om langs te komen in onze showroom in Castricum.