Klassieke lampen
opnieuw laten bekleden

Klassieke lampenkappen opnieuw laten bekleden

Een klassieke lampenkap opnieuw laten bekleden? Regina lampenkappen is erin gespecialiseerd. Wij voorzien uw oude lamp van een nieuw jasje. Rimpel lampenkappen, plooi lampenkappen of dior modellen worden door ons nog steeds vervaardigd en voor vele (oud) klanten opnieuw bekleed met een nieuwe stof. Er is keus uit vele soorten stoffen om de lampenkappen mee te bekleden. Zelfs franjes en gallons behoren tot de mogelijkheden.

Van oud naar nieuw

Wie een oude lampenkap opnieuw wil laten bekleden, kan met de oude lampenkap naar onze showroom komen. Daar kunt u zelf de stof, kleur en afwerkingen kiezen. Het is belangrijk dat u het oude frame meeneemt, omdat we aan de hand van dit model de lampenkap kunnen bekleden, restaureren en er als nieuw uit laten zien. Wilt u graag uw oude plooi lampenkap laten voorzien van een nieuwe stof, dan kunnen wij uw stoffen lampenkap met PVC stof bekleden. Deze PVC stof wordt ook wel chintz genoemd en zorgt voor een strakke uitstraling. Chintz stoffen zijn in vele kleuren aanwezig en te bekijken in onze showroom in Castricum, Noord-Holland.

Zelf een lampenkap bekleden

Wilt u graag zelf een lampenkap bekleden, maar heeft u geen frame in huis? Wij kunnen een lampenkap frame naar wens vervaardigen en bieden u een uitgebreid aanbod stoffen en franjes. Meer dan genoeg keuze en materialen om de doe-het-zelver zijn of haar eigen lampenkap te laten bekleden.

Nieuwgierig geworden? Kom langs in de showroom in Castricum en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een lampenkap te (laten) bekleden.

0251-651293
info@regina-lampenkappen.nl