Lampenkap onderdelen

Lampenkap onderdelen: waar te beginnen?

Een lampenkap dient om ons af te schermen van het felle licht van een lichtbron. Dit afschermen gebeurt door het materiaal dat om een frame geplaatst is. In het frame bevindt zich een support (fittingring) waarin de lichtbron geplaatst kan worden. Wilt u zelf een lampenkap maken? Dan kunt u ervoor kiezen alle lampenkap onderdelen zelf te maken of voor enkele onderdelen de hulp in te roepen van de vakman.

Lampenkap-frames-rond
Lampenkap frame rond
Lampenkap frame wandlamp
Rechthoekige lampenkappen frame
Lampenkap frame vierkant
Lampenkap-frames-ovaal.jpg
Lampenkap frame ovaal

Aan het werk

Het frame voor een lampenkap kan zelf worden gemaakt of worden besteld bij een groothandel. Bij het ontwerpen dient rekening gehouden te worden met het soort lamp (staand, hangend of aan de wand) en de plaats van de support. Zijn deze onderdelen geregeld, dan kan het bekleden beginnen. Het bekleden van een lampenkap kan onder andere met stof of plastic. Desgewenst kan de lampenkap met verschillende onderdelen versierd worden. Wij bieden ook de service aan om alleen de lampenkap te bekleden. Dit kunnen nieuwe of oude lampenkappen zijn.

Lampenkap onderdelen van A tot Z

Bij Regina lampenkappen in Castricum helpen we klanten die zelf aan de slag willen graag een handje met verschillende lampenkap onderdelen. U kunt bij ons kiezen uit een ruime voorraad lampenkap frames in diverse vormen, diktes en uitvoeringen. Daarnaast hebben we vele mooie stoffen uit binnen- en buitenland op voorraad. Evenals kleinere lampenkap onderdelen, zoals franjes en gallons. Wilt u liever niet zelf aan de slag, maar wel een originele lamp op maat? Wij voegen zonder probleem alle lampenkap onderdelen samen en maken voor u de lamp van uw dromen! Kijk maar eens bij grote lampenkappen op maat gemaakt, stoffen lampenkappen of bij de service lampenkappen op maat.

In onze lampenkappen atelier hebben vele soorten en maten lampenkappen. Kom vrijblijvend een keer langs of neem contact op.