Diensten

Bent u interieurbouwer en op zoek naar grote lampenkappen voor uw opdrachtgever?

In de afgelopen jaren zijn diverse grote en kleinere interieurbouwers vaste opdrachtgever geworden bij Regina B.V. in Castricum. Deze interieurbouwers laten hun speciale of grote lampenkappen per stuk of in grotere series produceren. Hierbij is kwaliteit, service en lever betrouwbaarheid erg belangrijk gebleken. Naast een goede prijs is het meedenken en het verlenen van deskundig advies van groot belang waardoor de lampenkappen met de juiste uitstraling komen te hangen in de winkels, bankgebouwen, sportscholen, beurzen of andere locaties.

Bent u installateur en wilt u grote lampenkappen laten bedrukken met een foto of logo?

Voor installateurs leveren wij een totaal concept waarbij de grote lampenkappen op maat geleverd worden met eventueel een print van een foto of logo samen met installatiematerialen. Wanneer u een ontwerp in PDF aanlevert kunnen wij deze afbeelding laten afdrukken op onze lampenkappen stoffen. Door de afbeelding aan de binnenkant van de lampenkap te laten printen geeft dit een mooi effect wanneer het licht van de lampenkap brand.

Wij leveren bij de lampenkappen bevestiging materialen zoals staaldraden, koppelstukken, pendels en LED lampen. Tevens kunnen wij aan de onderkant van de lampenkappen een bodem installeren waardoor de brandende lampen niet meer zichtbaar zijn maar waarbij het licht nog wel doorschijnt.

Bent u architect of ontwerper en op zoek naar op maat gemaakte lampenkappen?

Samen met de architect denken wij mee over het ontwerp en kunnen advies geven over de te vervaardigen lampenkap. Door de opgedane ervaring en kennis voorzien wij onze klanten van praktische adviezen om het design van de ontwerper verder te optimaliseren. Creaties van onze opdrachtgevers zijn op de beurzen van Parijs en Milaan te bezichtigen. Naar aanleiding van het succes van de designs kunnen wij de op maat gemaakte ontwerpen seriematig in productie nemen.

Bent u particulier en wilt u een lampenkap kopen of vernieuwen?

Voor particuliere klanten kunnen wij op maat gemaakte lampenkappen maken met uw eigen stof of stoffen uit onze showroom.
Heeft u een oude lampenkap die hersteld mag worden? Breng doordeweeks of op zaterdag uw oude lampenkap naar onze showroom in Castricum en wij zullen deze voor u herstellen.
Voor een bezoek aan onze showroom hoeft u geen afspraak te maken. In onze showroom staan vele lampenkappen in verschillende kleuren en maten waardoor u ideeën kunt op doen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de lampenkappen direct te kopen en mee te nemen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in één of meerdere oplossingen van Regina lampenkappen B.V.?
Neem dan direct contact met ons op.

Dit kan telefonisch of per e-mail of doormiddel van een bezoek aan onze winkel in Castricum.