Oude lampenkappen
prachtig restaureren

Een oude lampenkap die niet meer zo mooi is? Waar de bekleding kapot van is of is verkleurd? Loop dan eens binnen bij Regina lampenkappen in Castricum. Wij hebben veel ervaring in het vervaardigen en restaureren van lampenkappen. Het restaureren wordt snel en deskundig voor u uitgevoerd, zodat u nog jaren kunt genieten van uw huidige lampenkap.

Deskundig en kwaliteit

Lampenkappen restaureren we bij Regina met de hand. In ons atelier in Castricum beschikken onze vakmensen over de juiste gereedschappen en materialen om uw lampenkap er weer als nieuw uit laten zien. Wij bieden ruime keus in diverse stoffen zoals organza, rib en chintz. Ook voor satijn, linnen en shantoeng lampenkappen bent u bij ons aan het juiste adres.

De lampenkappen die wij restaureren zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Iedere restauratie wordt geheel naar uw wens uitgevoerd in de kleur en met het materiaal dat u opgeeft. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van grote en klassieke lampenkappen, maar kunnen ook andere lampenkappen fraai restaureren.

Lampenkappen voordelig restaureren

Omdat we bij Regina ervaren zijn en beschikken over een ruime voorraad materialen zijn we in staat uw lampenkappen snel te restaureren. Onze ervaring, de ruime voorraad en de snelle levering betekent ook dat we de prijs van het restaureren laag kunnen houden. U kunt daarom altijd bij ons terecht om uw lampenkappen snel en voordelig te laten restaureren. Neem vrijblijvend contact met ons op.