Losse lampenkappen kopen

Losse lampenkappen kopen, geheel naar wens

Naast het vervaardigen van complete lampen kunt u bij Regina lampenkappen ook losse lampenkappen kopen. Uiteraard kunnen deze, net als onze complete lampen, uitgevoerd worden naar wens. Wij maken de losse lampenkappen die wij verkopen geheel op maat volgens het idee dat u voor ogen heeft. Geheel passend in de stijl van uw bedrijf of in overeenstemming met het interieur. Regina lampenkappen levert lampenkappen in grote series of per stuk, in elke maat en kleur.

Ruime keus in mogelijkheden

Wij beschikken over meer dan 50 jaar aan ervaring in het produceren van lampenkappen. Ons vakmanschap ziet u terug in de kwaliteit van de lampenkappen. We zijn in staat zowel nieuwe lampen te ontwikkelen van A tot Z, als bestaande lampen te herstellen. Heeft u al lampenkappen hangen in uw organisatie, maar zijn ze toe aan vervanging? Dan kunt u bij ons losse lampenkappen kopen. Uw lampen zien er na vervanging weer als nieuw uit.

De losse lampenkappen die wij verkopen voldoen aan hoogwaardige eisen en kunnen desgewenst voorzien worden van een print of bodem. Kijk hiervoor ook bij de service lampenkappen bedrukken. Heeft u bestaande LED verlichting en wilt u daarvoor losse lampenkappen kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Losse lampenkappen kopen

Alle lampenkappen worden in ons lampenatelier op maat gemaakt. Losse lampenkappen verkopen wij in vele maten en uitvoeringen. Neem bij interesse contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.