Lampenkappen voor hanglampen

Lampenkappen voor hanglampen, uitgevoerd naar wens

Bent u op zoek naar een mooie lampenkap voor een hanglamp? Met een kap van Regina lampenkappen wordt uw hanglamp een echte blikvanger. Zeker als u kiest voor een grote uitvoering die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Wij voorzien u graag van een ontwerp of uitvoering naar keuze.

Deskundig advies

Bij Regina lampenkappen beschikken we over veel kennis en ervaring. Indien u nog geen ontwerp in gedachten heeft, denken wij actief met u meer. Hierbij gaat het niet alleen om het uiterlijk van de lampenkap, maar ook om de bevestiging van de hanglamp. Waar komt de lamp te hangen? Hoe hangt hij veilig? En is het nodig dat de lampenkap voor uw hanglamp van speciale materialen is gemaakt? Samen werken we aan een prachtig en betrouwbaar resultaat.

Vele mogelijkheden voor een lampenkamp

Een lampenkap voor uw hanglamp(en) laten maken bij Regina lampenkappen biedt vele voordelen. De lampenkap wordt geheel op maat gemaakt, precies zoals u wilt. De lampenkap voor uw hanglamp(en) kan voorzien worden van een bodem of een print of uitgevoerd worden in brandveilig of afneembaar materiaal. Wanneer u ons uw lampenkappen voor uw hanglamp(en) laat maken, is er altijd wat te kiezen.

Nieuwsgierig geworden? Voor vragen of een bestelling kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.