Lampenkap bedrukken
met print naar wens

Een mooie grote lampenkap bedrukt met de logo van uw bedrijf?

Een mooie grote lampenkap bedrukt met de logo van uw bedrijf? Bij Regina lampenkappen zijn we er ervaren in. Wij zijn de eerste lampenkap producent geweest die het bedrukken van lampenkap stoffen met een logo of afbeelding mogelijk heeft gemaakt. Tegenwoordig werken we samen met verschillende partners in binnen- en buitenland om bedrijfspanden, beurstands en horecagelegenheden te verfraaien. Daarnaast kunnen wij lampenkappen bedrukken in elke maat en uitvoering met altijd een schitterend resultaat.

Lampenkappen voor beurzen en horeca

Op een beurs wilt u extra opvallen. In een horecagelegenheid wilt u herkenbaarheid. Met het bedrukken van lampenkappen helpen we u dit te bereiken. Voor beurzen bieden wij vele mogelijkheden in bedrukking en uitvoering. Op de lampenkap stoffen kan een logo of design worden geprint, waarna we ze voorzien van een verstevigd frame. De uitvoering van het frame, de hoeveelheid lichtbronnen én de exacte bedrukking, wordt bepaald door u. Het bedrukken en produceren van de lampenkap is altijd maatwerk.

Bij het bedrukken van lampenkappen voor de horeca staat veelal het interieur of de sfeer centraal. De lampenkappen worden uitgevoerd in een thema of zijn één met het interieur. Daarnaast is het mogelijk een logo, gerechten, foto’s of een speciale afbeelding op de lampenkap te laten drukken. Wanneer je dit doet ziet men direct waar uw zaak voor staat. Speciaal voor horecagelegenheden kunnen wij lampenkappen bedrukken die afwasbaar zijn. Eventueel vuil of rookaanslag is in een mum van tijd te verwijderen.

Meerdere lampenkappen laten bedrukken

Wilt u ook lampenkappen laten bedrukken voor beurzen of in een horecagelegenheid? Of heeft u een eigen zaak in een andere branche waar bedrukte lampenkappen niet zullen misstaan? Neem dan contact met ons op. Regina lampenkappen kan uw lampenkap bedrukken en op maat voor u fabriceren in meerdere stuks. Regina kan uw bedrijfslogo printen in verschillende maten van klein tot groot en aan de hand van de lampenkap print maken wij uw lampenkappen op maat.

 

Vraag online een offerte op maat aan of zend uw ontwerp met afbeelding toe per jpg, png of PDF via ons contactformulier.