Lampenkap voor beurzen

Lampenkap voor beurzen laten maken

Goed zichtbaar zijn op een beurs draagt voor een groot deel bij aan het succes van de beurs. U wilt immers wel opvallen. Met onze fraaie lampenkappen gaat dat zeker lukken. Regina lampenkappen ontwikkelde in samenwerking met stand bouwers al verschillende opvallende lampen die direct lieten zien wie waar stond. Wilt u ook een lampenkap voor beurzen laten maken? Wij helpen u graag.

Bedrukte lampenkappen

Regina lampenkappen beschikt over veel ervaring en is een van de eerste bedrijven die erin slaagde lampenkappen te bedrukken. Door uw logo of ontwerp op de lampenkap te printen proberen we de boodschap zo goed mogelijk over te dragen aan de bezoeker. Wanneer we voor u een of meer lampenkappen voor beurzen maken, worden eerst de lampenkap stoffen bedrukt. Vervolgens voorzien we de lampenkappen van een verstevigd frame.

Vele mogelijkheden bij lampenkappen voor beurzen

Lampenkappen voor beurzen kennen vaak een unieke vormgeving. Bij Regina lampenkappen denken we graag met u mee. We zijn onder meer in staat om in de bedrukte lampenkappen rails te monteren, zodat meerdere lichtbronnen in één lampenkap bevestigd kunnen worden. Samen zorgt dit voor een prachtig resultaat. De boodschap spat van de lampenkap af en u bent nog beter zichtbaar op beurzen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.